Меню Затваряне

Отделение по Акушерство и гинекология към МБАЛ „Св. Иван Рилски – Разград“ АД: На разположение сме 24 часа в денонощието!

Ръководството на МБАЛ „Свети Иван Рилски – Разград“ АД изрично опровергава всички слухове и твърдения, че Отделението по Акушерство и гинекология не функционира към момента и/или не е функционирало назад във времето.
Бихме желали да уточним, че всички граждани могат да разчитат на долуизброените медицински дейности, които се извършват в отделението и ще бъдат обгрижени от високоспециализиран лекарски екип.
Отделението по Акушерство и гинекология към МБАЛ „Свети Иван Рилски – Разград“ АД е реновирано и пациентите на болницата ще бъдат лекувани в съвременна, приятна и спокойна атмосфера.

Отделението по Акушерство и гинекология към “МБАЛ “Свети Иван Рилски – Разград” АД осъществява следните медицински дейности на II ниво на компетентност, съгласно медицински стандарт по “Акушерство и гинекология”.
– Спешен и планов прием на бременни и раждащи жени 24 часа в денонощието;
– Спешен и планов прием за наблюдение и лечение на бременни с различна патология на брeменността независимо от гестационния срок;
– Спешен и планов прием на жени с гинекологични заболявания за консервативно и/или оперативно лечение, включително онкологични заболявания; хирургични интервенции с диагностична или терапевтична цел.
В отделението по Акушерство и гинекология функционално са обособени четири структури, с обновена и подобрена материална база:
– Родилно
– Гинекология
– Патологична бременност
– Неонатология
Екипът в отделението се състои от медицински специалисти с дългогодишен професионален опит на разположение 24 часа, от които 4 лекари акушер – гинеколози, един лекар-специализант и двама неонатолози, 9 акушерки, 3 медицински сестри и 8 помощен персонал.
За осъществяването на специфичната медицинската дейност Отделението по Акушерство и гинекология разполага с необходимата съвременна апаратура и инструментариум.
От страна на екипа работещ в Отделението по Акушерство и гинекология към “МБАЛ “Свети Иван Рилски – Разград” АД към всички пациентки с гинекологични заболявания, бременни и родилки се полагат специално внимание и профисионални грижи.

7200 Разград, ул.”Коста Петров” 2 тел. 084 624 554 факс: 084 629 765
Е-mail: mbal@bogytec.com