Меню Затваряне

Поздравителен адрес по повод Великденските празници от д-р Станимир Георгиев – Изпълнителен директор на МБАЛ „Св. Иван Рилски“ – Разград АД

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

По случай предстоящите Великденски празници

 

Уважаеми колеги и съграждани,

 

От името на ръководството на МБАЛ „Свети Иван Рилски“ – Разград АД Ви поздравявам по повод най-светлия християнски празник – Възкресение Христово!

 

Великденските дни носят със себе си вяра, опрощение и мир. На този празник тържествуват правдата и добротата. Чудото на Великден ни озарява със смирение, човеколюбие и прошка, разказва ни за голямата християнска любов и великото мъченичество в името на живота. Нека го приемем в сърцата си и дадем простор на обичта, добротата и хармонията, които ни свързват като хора.

 

В навечерието на този светъл празник отправям към Вас своите най-искрени пожелания за здраве, благоденствие и положителни емоции. Нека Великденските празнични дни Ви донесат споделеност, щастие, радост и топлина с най-близките Ви хора!

 

Нека бъдем по-добри, по-мъдри, по-милосърдни и честни. Обичайте и бъдете обичани, помагайте, носете в себе си надеждата, бъдете сила и опора за нуждаещите се!

 

Светли празници!

 

13.04.2023г.,

Гр. Разград

 

д-р Станимир Георгиев

ИД на МБАЛ „Свети Иван Рилски“ – Разград АД